Bufferi Nokia River Golf

Taidokasta cateringia ja maistuvia lounaita!

Nokian Bufferi sijaitsee Alastalontiellä, Nokia River Golfin yhteydessä. Meille ovat kaikki tervetulleita, olipa kassissasi sitten golfmailoja tai jotain aivan muuta. Kartanomaisen ravintolamme lämminhenkinen tunnelma houkuttelee maistelemaan herkkuja ja ihastelemaan ympärille avautuvaa, vehreää golfkentän maisemaa. Monipuolinen menu, lounasbuffet ja vitriini ovat täynnä maukkaita vaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti suosikkinsa.

Tilamme ovat myös ihanteelliset juhlia ajatellen. Maalaisromanttinen tunnelma, kaunis kattaus, sopiva valaistus ja herkulliset tarjottavat tekevät tilaisuudestasi onnistuneen ja takuuvarmasti mieleenpainuvan. Tervetuloa tutustumaan!

Lounas

Viikko 

MAANANTAI

TIISTAI

KESKIVIIKKO

TORSTAI

PERJANTAI

À la carte

Lounaan lisäksi tarjoamme herkkuja myös listalta: aamiaisia, salaatteja, pastaa, burgereita, snackseja, pizzaa… Luotamme annoksissamme käsin tekemiseen ja lähituottajien raaka-aineisiin. Tervetuloa herkuttelemaan!

Etsitkö tilaa yrityksesi tai yhdistyksesi tapahtumaa varten?

Bufferissa onnistuvat mainiosti erilaiset kokoukset, saunaillat sekä juhlat – upeiden tarjoiluiden kera tietenkin. Aamupalaveri brunssin merkeissä, pidempi lounastapaaminen vai kokouksen päättävä cocktailjuhla? Me toteutamme juuri sinun tarpeillesi sopivan tilaisuuden!

Saat meillä pidettäviin kokouksiin käyttöösi myös tarvittavat AV-välineet. Voit myös vuokrata meiltä teltat, pöydät sekä tuolit juhliisi.

Ota yhteyttä ja kerro toivomastasi tilaisuudesta!

Lue lisää

Bufferi Nokia River Golf

Avoinna:
Ma – Su 09-18
Lounas arkisin 11-15

Kevyt lounas 9,20€ / NRG-jäsen 7,50€ (keitto, salaattipöytä)
Lounasbuffa 12,90€ / NRG-jäsen 9,50€ (keitto, salaattipöytä, pääruoka)

Osoite:
Alastalontie 33
37120 Nokia

Puhelin:
03 383 0301 | 0400 983 131