RAVINTOLAT

Bufferi - Nokia River Golf

Pari birdietä vai burgeri?

Nokian Bufferi sijaitsee miltei Pirkanmaan kauneimmissa maisemissa, Alastalon Kartanossa, joka vehreiden ja vilkkaiden harrastealueiden keskellä henkii mukavasti mennyttä aikaa. Täällä on mukava ottaa niin pientä kuin tuhdimpaa purtavaa kierroksen jälkeen. Monet toki vierailevat meillä jo herkullisen ruoankin vuoksi.

Jos mielesi tekee lähituottajien raaka-aineista tehtyä pastaa, salaattia tai lounaspöytää, tervetuloa. Menumme on monipuolinen ja lämmihenkiseksi kehutussa ympäristössä kaikki maistuu vielä hiukan paremmalta. Ehdottomasti maistamisen arvoinen on tietenkin monivuotien listasuokkimme NRG-Burgeri, jota ei kannata jättää kokeilematta!

Jos kesken kierroksen yllättää akuutti näläntunne tai heikotuksen hetki, muista myös Bufferin Taukokioski, jonka antimilla maila heilahtaa varmasti rennommin.

" Pari birdietä vai burgeri? "

Lounas

Maistuva lounas! 
Nokian Bufferi luottaa lounaalla tuoreuteen ja maukkauteen.
Lounasbuffet jälleen keväällä 2024!

Talvikaudella toimimme tilausravintolana.

 

À la carte

Listaltamme löydät nälkääsi sopivat annokset helpoista herkuista hienompaankin. Lähituottajien raaka-aineet taipuvat moneen ja keittiömme kerää asiakkaiden kiitosta. Muista myös take-away mahdollisuus!

Nokian taukokioski

Kun kesken kierroksen iskee hiukopalan tarve, ota pikku paussi Taukokioskillamme.

Voit myös tilata eväät ennakkoon!

Tilaisuudet

Etsitkö monipuolista tapahtumapaikkaa?

Oli kyseessä sitten palaveri, kokous, coctailtilaisuus, saunailta tai juhlat – aivan sama, sillä Nokian Bufferin tilat taipuvat moneen, eikä tarjoiluita tarvi varmasti hävetä. Meillä on käyttöösi myös tarvittava AV tekniikka.

Kysy lisää myös golf-kokouspaketeistamme!

Good food,Good mood

Bufferi Nokia River Golf

Avoinna:

Kiitos golfkausi 2023!

Talvikaudella ravintolamme


toimii tilausravintolana!